Rezervacije
+385 (0)1 2080 000
hoteleast@antunovic.hr
Promijeni/Otkaži rezervaciju

Dobrodošli na web stranice Antunović Hotela East!

Antunović Hotel East omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja svoje web stranice, koji su podložni niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja web stranice primjenjuju se na sve sadržaje i usluge ove stranice.

Antunović Hotel East smatra da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove internetske stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove internetske stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Ako niste suglasni s našim pravilima i uvjetima korištenja, nemojte koristiti ove stranice.

SADRŽAJ INTERNETSKE STRANICE I AUTORSKA PRAVA

Sadržaji i formati na ovoj internetskoj stranici vlasništvo su tvrtke Antunović TA d.o.o. Sadržaji i formati koji su preuzeti iz drugih izvora u svrhu promicanja Antunović Hotela East i informiranja klijenata, bit će jasno označeni. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko primijetite bilo kakvu povredu autorskih prava s naše strane, molimo Vas da nam javite na info@antunovic.hr.

PRAVO NA IZMJENE SADRŽAJA I USLUGA

Antunović Hotel East zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave. Antunović Hotel East nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim putem.

TOČNOST I ISTINITOST INFORMACIJA

Antunović Hotel East se obvezuje poduzeti sve mjere s ciljem točnog i kvalitetnog informiranja svojih korisnika.

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE

Ova web stranica sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja te linkova na vanjske stranice drugih fizičkih ili pravnih osoba. Te stranice nisu pod kontrolom tvrtke Antunović TA d.o.o. te Antunović Hotel East nije odgovoran za sadržaj tih stranica, niti za linkove na tim stranicama.

Sve sadržaje web stranice www.hotelantunovic.com koristite na vlastitu odgovornost i tvrtka Antunović TA d.o.o. se ne može se smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA

Antunović Hotel East zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Zagreb, veljača 2020.