Rezervacije
+385 (0)1 2041 200
rezervacije@antunovic.hr
Promijeni/Otkaži rezervaciju

29. ožujka se nastavlja ovogodišnja turneja Wine EnoGastro VIP Evenata!

Nakon fantastičnog otvaranja u Rijeci, zatim Novigradu, Splitu i Zadru ovaj hvalevrijedan projekt stiže i u metropolu.

Hotel Antunović Zagreb ugostit će Međunarodnu konferenciju vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca – event namijenjen ugostiteljima, hotelijerima, vinarima, gastronomima i ostalim srodnim zanimanjima.

Cilj manifestacije ističe poslovno povezivanje lokalnih proizvođača raznovrsnih proizvoda i delicija s ugostiteljsko turističkom strukom te edukacija i podizanje kvalitete usluge. Najbogatiji program dosad donosi mnoštvo predavanja, radionica i edukacija namijenjenih radnicima i menadžerima iz HoReCa sektora koji žele ulagati u svoje znanje i poslovni razvoj. Također, posjetioci će moći uživati u druženju te degustaciji raznovrsnih vina, pjenušaca, likera, rakija, gastro proizvoda te mnogočega drugog.

Posebnost događaja ogleda se u činjenici da je organizator i u 2023. godini u suradnji s brojnim partnerima i izlagačima svojim uzvanicima omogućio potpuno besplatno sudjelovanje, besplatan ulaz za uzvanike, besplatno korištenje čaše (bez kaucije i bonova), besplatne degustacije, predavanja, radionice i edukacije.

 

 Za besplatno sudjelovanje na konferenciji se možete prijaviti putem info@dantes.biz

Hotel Antunović Zagreb – jedinstveni doživljaj!

Rezervacije