Rezervacije
+385 (0)1 2041 201
rezervacije@hotelantunovic.com
Promijeni/Otkaži rezervaciju

Časopis Poslovni savjetnik devetu godinu za redom organizira nacionalnu edukativnu, poslovnu konferenciju poslovnih tajnica/tajnika, voditelja ureda i administrativnih djelatnika. U sklopu konferencije održat će se i proglašenje NajTajnica.hr za 2017. godinu. Nagrada će se dodijeliti u tri ravnopravne kategorije: za male i srednje tvrtke, velike tvrtke te za javne institucije.

Okruženje u kojem tajnica ili tajnik djeluje uvelike utječe na način kojim se upravlja tvrtkom, u što dakako spada korporativni imidž, te “osobni imidž” srednjeg i visokog menadžmenta. Neke od organizacijskih tehnika koje preuzima “moderna” tajnica/ik 21. stoljeća spada u kategoriju visoko obrazovnog kadra kao što je poznavanje dvaju stranih jezika, odlično znanje rada na računalu, baratanje vještinama organizacijskog djelovanja, opća kultura, poslovne komunikacije te istančan osjećaj pragmatičnog rješavanja zadaća u vremenu i situacijama.

Posjetitelje i ove godine očekuje pregršt korisnih i interesantnih predavanja vrhunskih predavača a to su Bruno Šimleša, Nikša Sviličić, Darko Balaš, Marko Alerić, Kristina Ercegović, Marija Novak Ištok. Voditelj programa je poznati fitness trener i promotor zdravog načina života Mario Valentić.

Više info pročitajte na stranicama Poslovnog savjetnika!

Hotel Antunović Zagreb – jedinstveni doživljaj!

Rezervacije