Rezervacije
+385 (0)1 2041 201
rezervacije@hotelantunovic.com
Promijeni/Otkaži rezervaciju


Kako gosti ocjenjuju vaš Wi-Fi? Kakav Wi-Fi gosti žele i trebaju sada, a što vas očekuje u budućnosti?

Imate Wi-Fi koji ne radi baš savršeno? Ili vas zanima kako ga možete bolje iskoristiti u marketinške svrhe, za interakciju s gostima ili kao dodatan izvor prihoda? Što je kvalitetan Wi-Fi u očima turista i na koji način Wi-Fi na javnim mjestima može doprinijeti razvoju turizma?

Sve ovo, a i još puno više toga na temu Wi-Fia u turizmu moći ćete saznati na našoj konferenciji.

Povezanost na Internet danas više nije dodatna usluga nego preduvjet za dolazak gostiju na destinaciju. Na konferenciji ćemo pričati o tome na koji način Wi-Fi infrastruktura treba funkcionirati za potrebe turizma, kako koristiti tehnologiju za povećanje zadovoljstva gostiju i poticanje dodatne potrošnje, te kakve sve dodatne vrijednosti vam može osigurati kvalitetan Wi-Fi.


Kome je namijenjena konferencija?

Predstavnicima svih turističkih i ugostiteljskih objekata (hoteli, hosteli, kampovi, privatni smještajni objekti, nacionalni parkovi i parkovi prirode, marine, restorani, stadioni, itd.), turističkim zajednicama, gradovima, općinama, shopping centrima te organizatorima konferencija i evenata koji koriste Wi-Fi za svoje goste i posjetitelje. Svim stručnjacima u turističkom sektoru i osobama koje su uključene u odlučivanje o investiciji i implementaciji ICT rješenja u turizmu.

 

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno za sve sudionike iz turizma, a goste očekuje i nagradna igra.

Pridružite nam se, saznajte sve što vas zanima vezano uz Wi-Fi u turizmu i osvojite vrijedne nagrade!Više informacija i prijave:

www.adrinet.hr/hr/konferencije
event@adrinet.hr


Sponzor:


Medijski pokrovitelj:

Hotel Antunović Zagreb – jedinstveni doživljaj!

Rezervacije