Rezervacije
+385 (0)1 2041 201
rezervacije@hotelantunovic.com
Promijeni/Otkaži rezervaciju

Hrvatska udruga poslodavaca

Radni ručak s Andrejom Plenkovićem

Nakon preduge recesije dočekali smo novi gospodarski rast, smanjenje deficita i javnoga duga. No, Vlada premijera Plenkovića iako u boljoj poziciji od svojih prethodnika suočena je s čitavim nizom problema koji i dalje čekaju na rješavanje, dok se istodobno otvaraju i novi nimalo jednostavno izazovi. Dugogodišnje neprovođenje reformi sadašnji još uvijek nedovoljno velik rast čini krhkim i suviše ovisnim o vanjskim faktorima.

Poduzetnici i poslodavci pozdravili su prve reformske poteze Vlade, ali očekuju snažnije i šire promjene koje će nam omogućiti da budemo konkurentniji, više ulažemo u inovacije, više zapošljavamo i izvozimo.

Kako ćemo ubrzati rast i učiniti ga dugoročno održivim? Kako ćemo riješiti problem prevelikog iseljavanja i nedostatka radne snage? Kada će se i kako javna uprava transformirati iz prevelikog i preskupog sustava u modernu i efikasnu administraciju koja je istinski na usluzi građanima i poduzetnicima? Kada ćemo i kako sustav obrazovanja prilagoditi sadašnjem vremenu i izazovima koje donosi ubrzana digitalna transformacija? Kako će se osigurati održivost zdravstvenog i mirovinskog sustava? To su samo neka od pitanja koja ćemo na Radnome ručku uputiti premijeru Plenkoviću koji će kroz uvodno izlaganje i odgovore najaviti sljedeće aktivnosti i poteze Vlade.


Pročitajte više o Radnom ručku HUP-a!GALERIJA SLIKA
Hotel Antunović Zagreb – jedinstveni doživljaj!

Rezervacije