Rezervacije
+385 (0)1 2041 200
rezervacije@antunovic.hr
Promijeni/Otkaži rezervaciju

COVID – 19 MJERE OPREZA U HOTELU ANTUNOVIĆ ZAGREB

DEZINFEKCIJA

 • Dezinfekcija svih javnih prostora i površina koje se često dodiruju vrši se svakih sat vremena.
 • Sobe se čiste i dezinficiraju po posebnim protokolima koji propisuju svakodnevno provjetravanje soba, pojačanu dezinfekciju svih površina u sobama s posebno propisanim sredstvima za tu namjenu. Osoblje je upoznato s novim procedurama i mjerama zaštite te nose maske i rukavice.
 • Antiseptik sredstva postavljena su na svim prometnim punktovima u hotelu od ulaska u hotel – recepcije do svih restorana, barova i kongresnog centra.

SOCIJALNO DISTANCIRANJE

 • Na svim prodajnim mjestima osigurane su pleksiglas pregrade koje distanciraju osoblje od gostiju te su lako perive i redovno se dezinficiraju.
 • Osoblje recepcije prilikom svake prijave obavještava goste o preporukama Zavoda za javno zdravstvo s posebnim naglaskom na obavezno držanje razmaka od 1,5 m od ostalih gostiju i osoblja, obaveznom što češćem pranju ruku i dezinfekciji, te obavezom svakog gosta da obavijesti osoblje recepcije u slučaju pojave bilo kojeg simptoma bolesti COVID-19.
 • Preporuča se beskontaktno plaćanje kreditnim karticama svih usluga u hotelu.

ZAŠTITNA OPREMA

 • Osoblje hotela obavezno je nositi zaštitne maske i rukavice tijekom rada u svim odjelima hotela.
 • Nošenje maski i zaštitnih rukavica preporučuje se i gostima.

HRANA I PIĆE

 • Restoran Argante poslužuje za sve goste doručak od 06:30h u restoranu ili narudžbom preko Room service-a. Hrana se poslužuje na tanjuru za svakog gosta posebno. U restoranu je osiguran razmak između stolova od 3 m. Gosti su obavezni dezinficirati ruke na ulasku u restoran. Stolovi nisu postavljeni s priborom i čašama dok gost ne sjedne za stol. Nakon svakog gosta mijenja se stolnjak i nadstolnjak te se vrši dezinfekcija stola i stolica.
 • Samoposlužni restoran Lucija radi svaki dan od 7h do 20h. Hrana na liniji je zaštićena pleksiglas pregradom i poslužuje se od strane našeg osoblja. Na liniju se pušta maksimalno 5 gostiju s osiguranjem razmaka od 1,5 m. Pribor za jelo je posebno zapakiran i dijeli se na blagajni prilikom naplate. U restoranu je osiguran razmak između stolova od 3 m. Nakon svakog gosta vrši se dezinfekcija stolova i stolica. 
 • Bulle bar radi svaki dan od 7h do 23h. U baru je osiguran razmak između stolova od 3 m. Nakon svakog gosta vrši se dezinfekcija stolova i stolica.
 • Kongresni centar radi redovno od 06 do 24h. Prema uputama Zavoda za javno zdravstvo ograničen je broj osoba u zatvorenom prostoru s osiguranjem razmaka od 1,5 m između svakog gosta te su osigurana 4m2 prostora za svakog gosta. Naš kongresni centar ima dvije velike polivalentne dvorane i 7 manjih salona za sastanke u kojima možemo osigurati sve potrebne mjere distanciranja te su osigurana antiseptik sredstva za dezinfekciju na svim punktovima. Također se svi prostori i površine dezinficiraju svakih sat vremena.
Hotel Antunović Zagreb – jedinstveni doživljaj!

Rezervacije