Rezervacije
+385 (0)1 2041 200
rezervacije@antunovic.hr
Promijeni/Otkaži rezervaciju

29. veljače 2024. u kongresnom centru Antunović održat će se 5. konferencija o novim tehnologijama, robotizaciji i automatizaciji u industriji i zgradarstvu te 9. konferencija o energetski učinkovitoj rasvjeti, pametnim domovima, zgradama i gradovima.

Svijetla budućnost dio je Programa stručnog usavršavanja za razdoblje 2023. - 2024. godine Hrvatske stručno-znanstvene udruge za energetiku, strojarske tehnologije i obnovljive izvore energije (HESO) i tvrtke ENERGETIKA MARKETING (suglasnost Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine od 13. listopada 2022. godine, klasa: 131-01/22-01/13, ur. broj: 531-04-2-22-4).

Već drugi put za redom održava se Svijetla budućnost. Međutim, ne radi se o novom skupu, već su u njemu objedinjena dosadašnja dva: Konferencija o novim tehnologijama, robotizaciji i automatizaciji u industriji i zgradarstvu Hrvatska 4.0 i Konferencija o energetski učinkovitoj rasvjeti, pametnim domovima, zgradama i gradovima.

Teme novih tehnologija, robotizacije i automatizacije u industriji, zgradarstvu i energetici usko su povezane s temama pametnih domova, zgrada i gradova, a one se pak nadovezuju na temu rasvjete koja se bez novih tehničkih rješenja u elektrotehnici i automatizaciji ne može zamisliti.

Hotel Antunović Zagreb – jedinstveni doživljaj!

Rezervacije